Metody molekulární biologie a bioinformatiky - Zvárová, Jana, 1943-2017; Mazura, Ivan, 1955- (Biomedicínská informatika, 2012)
Kolektivní monografie poskytuje přehled o technologiích aplikovaných v oblasti molekulární bioinformatiky a slouží k lepší orientaci ve statistických metodách v klinickém a bioinformatickém výzkumu.