Dějiny druhé světové války - Liddell Hart, Basil Henry, sir, 1895-1970 (Jota, 2020)
Zevrubný popis bojových operací na všech frontách druhé světové války.
Obálkový podnázev: 1939-1945
Keywords: 1939-1945; druhá světová válka (1939-1945) -- dějiny; World War (1939-1945) -- history; monografie; monographs