Endometrióza a neplodnost : diagnóza, prevence, dieta, cvičení a relaxační terapie podle tradiční čínské medicíny : kniha pro ženy, které touží po miminku - Flaws, Bob, 1946- (Anahita, 2016)
Kniha vysvětluje, proč jsou endometrióza a neplodnost v současné západní společnosti na vzestupu a popisuje, jak tradiční čínská medicína tato dvě často spolu související onemocnění diagnostikuje a léčí.