Jak na média - Pospíšil, Jan, 1983- (Computer Media, 2011)
Autor seznamuje se základními východisky pro práci s médii (vysvětlení pojmů, jako je marketingová komunikace a public relations, veřejné mínění či corporate image). Obsahuje nástin problematiky media relation (MR), přehled jednotlivých nástrojů a prostředků MR (tisková zpráva, tisková konference, mediální akce), představeny jsou i základní způsoby komunikace s médii (novináři). Nechybí kapitoly věnované krizové komunikaci a etickým otázkám v oblasti public relations. - Publikace je určena zejména těm, kteří vystupují na médiální scéně, mediálně prezentují sebe či produkty a služby firmy, pro začínající pracovníky sféry public relations.