Dermatomykologie v obrazech = Dermatomycology in pictures - Skořepová, Magdalena, 1954- (Galén, 2008)
Obrazová publikace pro ambulantní dermatology určená pro rychlou orientaci v mykologické problematice.
Terminologický česko-anglický slovník
Keywords: dermatofyta; dermatomykózy; klinická diagnostika; laboratorní diagnostika; dermatophytes; dermatomycoses; clinical diagnostics; laboratory diagnostics; příručky; handbooks and manuals