Celostní přístup k léčbě bolesti - Vondřich, Ivan; Vondřichová, Zuzana, 1971- (Emitos, spol. s r.o., 2016)
Autorovy poznatky, názory, dojmy a pocity, vycházející z jeho dvacetileté praxe v léčbě bolesti alternativní metodou.
Keywords: holistická medicína; bolest; terapie bolesti; holistic medicine; pain; pain therapy; příručky; handbooks and manuals