Těhu v běhu - Štumpf, Anna (CPress, 2018)
Autorka úspěšného blogu www.Tehuvbehu.cz, hobby běžkyně a fitness nadšenkyně píše nejen o běhání v těhotenství, ale také o tom, jak se po porodu dostat zpátky do formy. Na knížce spolupracovala s celou řadou odborníků, lékařů, fyzioterapeutů, trenérů a hlavně maminek, které byly v těhotenství také velmi aktivní. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Obálkový podnázev: knížka (nejen) o běhání v těhotenství
Keywords: těhotenství; embryogeneze člověka; běh; tělesná cvičení; těhotné ženy; pregnancy; human embryogenesis; running; exercises; pregnant women; příručky; handbooks and manuals