The chemistry of food

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Velíšek, Jan, 1946- (Author), Koplík, Richard (Author), Cejpek, Karel, 1967- (Author)
Format: Book
Language: English
Published: Chichester : Wiley - Blackwell, [2020]
Edition: Second edition
Subjects:
ISBN: 978-1-119-53764-9
Physical Description: viii, 1192 stran : ilustrace ; 28 cm

Cover

Table of contents

LEADER 01649nam a2200445 i 4500
001 96278
003 CZ ZlUTB
005 20200910093552.0
007 ta
008 200819s2020 xxka e 001 0 eng d
999 |c 96278  |d 96278 
020 |a 978-1-119-53764-9  |q (brožováno) 
040 |a ZLD002  |b cze  |e rda 
072 7 |a 663  |x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin  |2 Konspekt  |9 19 
072 7 |a 37.016  |x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice  |2 Konspekt  |9 22 
080 |a 663/664:54  |2 MRF 
080 |a 543.6:663/664  |2 MRF 
080 |a (075.8)  |2 MRF 
100 1 |a Velíšek, Jan,  |d 1946-  |7 ola2003188568  |4 aut 
245 1 4 |a The chemistry of food /  |c Jan Velíšek, Richard Koplík, Karel Cejpek 
250 |a Second edition 
264 1 |a Chichester :  |b Wiley - Blackwell,  |c [2020] 
264 4 |c ©2020 
300 |a viii, 1192 stran :  |b ilustrace ;  |c 28 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík 
650 0 7 |a potravinářská chemie  |7 ph115834  |2 czenas 
650 0 7 |a analýza potravin  |7 ph135544  |2 czenas 
650 0 9 |a food chemistry  |2 eczenas 
650 0 9 |a food analysis  |2 eczenas 
655 7 |a učebnice vysokých škol  |7 fd133772  |2 czenas 
655 9 |a textbooks (higher)  |2 eczenas 
700 1 |a Koplík, Richard  |7 xx0122686  |4 aut 
700 1 |a Cejpek, Karel,  |d 1967-  |7 uzp2006368887  |4 aut 
910 |a ZLD002 
942 |2 udc 
992 |a BK  |b SK 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 664VELÍŠEKJ  |7 0  |8 BOOK  |9 157389  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 005  |d 2020-08-19  |o 664/VELÍŠEK,J.  |p 420010184319  |r 2020-08-19  |v 1780.00  |x N: nákup;  |y 01