Doba koronavirová - Honzák, Radkin, 1939-; Drbal, Karel; Cílek, Václav, 1955-; Leierová, Martina, 1967-; Vácha, Marek Orko, 1966-; Machala, Ladislav, 1954-; Gojda, Jan, 1983-; Konvalinka, Jan, 1963-; Hronová, Tereza, 1985-; Komárek, Stanislav, 1958 srpen 6.-; Bobek, Miroslav, 1967-; Lipold, Jan, 1966-; et al. (Zeď, 2020)
Přední odborníci, lékaři, filozofové či publicisté přinášejí bohatou škálu odpovědí na otázky týkající se koronaviru a zároveň reflektují aspekty společenského vývoje v době světové pandemie a koronavirové krize.
Keywords: 2020; 21. století; Covid-19; pandemie -- 21. století; pandemie -- interdisciplinární aspekty; pandemie -- sociální aspekty; společenská transformace -- 21. století; Covid-19 (disease); pandemy -- 21st century; pandemy -- interdisciplinary aspects; pandemy -- social aspects; social transformation -- 21st century; sborníky; papers of several authors