Skončení pracovního poměru v souvislostech - Mlýnková, Alice (Wolters Kluwer, 2020)
Kapitoly popisují právní úpravu i různé způsoby skončení pracovního poměru na základě stavu k 1. 4. 2020.
"Právní stav publikace je k 1.4.2020"--Rub titulní stránky
Keywords: skončení pracovního poměru -- Česko; pracovněprávní vztahy -- Česko; pracovní právo -- Česko; termination of employment -- Czechia; labor-law relations -- Czechia; labor laws and legislation -- Czechia; monografie; monographs