Právní a politický rámec Evropské unie - Šlosarčík, Ivo, 1974- (Wolters Kluwer, 2020)
Kapitoly analyzují právní systém, instituce a soudnictví Evropské unie. Důležitá pozornost je věnována rovněž hospodářským a politicko-sociálním aspektům evropské intergace. Text vychází ze stavu k 1. 2. 2020.
"Právní stav publikace je ke dni 1.2.2020"--Rub titulní stránky
Keywords: Evropská unie; evropská integrace; politická integrace -- země Evropské unie; harmonizace práva -- země Evropské unie; politiky Evropské unie; European integration; political integration -- European Union countries; harmonization of laws -- European Union countries; European policies; monografie; monographs