Evropská bezpečnost 30 let po skončení studené války - Eichler, Jan, 1952- (Oeconomica, nakladatelství VŠE, 2019)
Analýza hlavních bezpečnostních hrozeb, kterým čelí Evropa třicet let po skončení studené války.
Nad názvem: Vysoká škola ekonomická v Praze, na obálce nad názvem: Fakulta mezinárodních vztahů
Keywords: 21. století; 2015-2018; mezinárodní bezpečnost -- Evropa -- 21. století; globální terorismus -- Evropa -- 21. století; ukrajinská krize (2013-); migrační krize (2015-); občanská válka v Sýrii (2011-); bezpečnostní politika -- země Evropské unie -- 21. století; bezpečnostní politika -- Spojené státy americké -- 21. století; international security -- Europe -- 21st century; global terrorism -- Europe -- 21st century; Ukrainian crisis (2013-); migrant crisis (2015-); Syrian Civil War (2011-); security policy -- European Union countries -- 21st century; security policy -- United States -- 21st century; kolektivní monografie; collective monographs