Daň z příjmů a pojistné na sociální zabezpečení : souvislosti a kolize v národním i mezinárodním kontextu - Tepperová, Jana (Oeconomica, nakladatelství VŠE, 2019)
Kapitoly upozorňují na vzájemné spojitosti mezi dvěma povinnými platbami.
Nad názvem: Vysoká škola ekonomická v Praze, na obálce nad názvem: Fakulta financí a účetnictví
Keywords: daň z příjmů fyzických osob -- Česko; sociální zabezpečení -- Česko; sociální pojištění -- Česko; personal income tax -- Czechia; social security -- Czechia; social insurance -- Czechia; monografie; monographs