Makroekonomické modely pro měnovou analýzu - Quang, Tran Van (Oeconomica, nakladatelství VŠE, 2019)
Práce se zaobírá využitím modelů DSGE při analýze měnové politiky.
Nad názvem: Vysoká škola ekonomická v Praze
Na obálce nad názvem: Fakulta financí a účetnictví
Keywords: makroekonomické modely; měnová politika; macroeconomic models; monetary policy; monografie; monographs