Kreativní metody v inovacích - Špaček, Miroslav, 1954-; Červený, Karel, 1957- (Oeconomica, nakladatelství VŠE, 2020)
Práce představuje a rozebírá jednotlivé kreativní metody managementu inovací.
Nad názvem: Vysoká škola ekonomická v Praze
Na obálce nad názvem: Fakulta podnikohospodářská
Keywords: inovace; management inovací; kreativita -- metody; innovations; innovation management; creative ability -- methods; monografie; monographs