Tvorba strategie a strategické plánování : teorie a praxe - Fotr, Jiří, 1938-; Vacík, Emil, 1956-; Souček, Ivan, 1959-; Špaček, Miroslav, 1954-; Hájek, Stanislav, 1941- (Grada Publishing, 2020)
Teoretické poznatky z oblastí strategického managementu a plánování. Příklady z praxe.
V tiráži chybně uvedeno: první vydání
Keywords: strategický management; plánování; strategic planning; planning; kolektivní monografie; collective monographs