Manuál stylu a designu pro každý domov - Ramstedt, Frida, 1979- (Metafora, 2020)
Základní pravidla a triky bytového designu pro laiky. Konkrétní a použitelné návody při zařizování bytu a k vytvoření příjemného domova.
Přeloženo ze švédštiny
Keywords: bytové interiéry; vybavení interiérů; bytové doplňky; bytová architektura; design; residential interiors; interior equipment; house accessories; interior architecture; příručky; handbooks and manuals