Věřte tomu a dosáhnete toho : překonejte pochybnosti, osvoboďte se od minulosti a naplňte veškerý svůj potenciál - Tracy, Brian, 1944-; Stein, Christina Tracy (ANAG, 2019)
V této příručce založené na výzkumu prezentují autoři „psychologii dosažení“ - program, který pomůže rozpoznat a odhalit škodlivé vzorce a nápady, které brání v dosažení cílů a ve vedení šťastného a spokojeného života, a jak je překonat. Ať už tato negativita pramení z dřívějších vztahů, které skončily špatně, z traumat z dětství, pracovního selhání nebo ze všeobecné nejistoty, autoři této knihy pomohou rozpoznat, jak vědomá a také nevědomá negativita ovlivňuje vaši osobnost, vzhled a rozhodnutí. Ukazují, jak znovu získat kontrolu nad svými myšlenkami, pocity a činy, jak změnit negativní v pozitivní a naučit se přijímat nečekané životní změny bez toho, abyste znovu zabředli do negativních vzorců. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Keywords: sebepoznání; sebeřízení; sebezdokonalování; sebedůvěra; změna postoje; úspěch; self-consciousness; self-management; self-actualization; self-reliance; attitude change; success; populárně-naučné publikace; popular works