Fake : falešné peníze - falešní učitelé - falešná aktiva : jak kvůli lžím chudí a příslušníci střední třídy dál chudnou - Kiyosaki, Robert T., 1947- (Euromedia Group, 2020)
Ve své nové knize nás chce autor naučit, jak rozpoznávat pravdivé informace od těch lživých a vymyšlených, které často nekriticky přijímáme kvůli své slabé finanční gramotnosti a stáváme se tak snadnou obětí různých institucí. Vaše základní finanční gramotnost začíná v této knize od úplných základů a naučí vás přemýšlet o penězích tak, že se již nenecháte zbytečně napálit podvodným telefonátem nebo nesmyslnými akcemi v obchodech. Kniha je také kritikou současného globálního rozdělování peněz, které je podle autora ve velké míře okrádáním běžného člověka. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Na obálce uveden nakladatel: Pragma
Keywords: peníze; osobní finance; bohatství; finanční úspěch; dezinformace; finanční investování; money; personal finance; wealth; financial success; disinformation; financial investments; populárně-naučné publikace; popular works