Bouda, která krmí milion dětí - MacFarlane-Barrow, Magnus, 1968- (Karmelitánské nakladatelství, 2017)
Autobiografické vzpomínky skotského humanitárního pracovníka, který založil dobročinnou organizaci Mariina jídla.
Keywords: MacFarlane-Barrow, Magnus, -- 1968-; Mary's Meals (organizace); 1991-2020; humanitární pracovníci -- Skotsko -- 1991-2020; charitativní organizace -- země světa -- 1991-2020; humanitární pomoc -- země světa -- 1991-2020; charitativní činnost -- země světa -- 1991-2020; ohrožené děti -- země světa -- 1991-2020; hlad -- země světa -- 1991-2020; zásobování potravinami -- země světa -- 1991-2020; humanitarian workers -- Scotland -- 1991-2020; charitable organizations -- countries of the world -- 1991-2020; humanitarian assistance -- countries of the world -- 1991-2020; charities -- countries of the world -- 1991-2020; vulnerable children -- countries of the world -- 1991-2020; hunger -- countries of the world -- 1991-2020; food supply -- countries of the world -- 1991-2020; autobiografie; autobiography