Farmakoterapie kardiovaskulárních onemocnění - Vítovec, Jiří, 1951-; Špinar, Jindřich, 1960-; Špinarová, Lenka, 1961- (Grada Publishing, 2017)
Publikace, určená kardiologům a praktickým lékařům, podává informace o konkrétních lécích, jejich vlastnostech, indikacích a dávkování.
V tiráži chybně: 1. vydání
Keywords: kardiovaskulární nemoci; farmakoterapie; cardiovascular diseases; pharmacotherapy; kolektivní monografie; collective monographs