Stručný manuál úspěšného lenocha : jak dostat od života, co chcete - Hebnar, Jan, 1981- (Grada, 2019)
Příručka radí, jak si stanovovat reálné cíle, jak budovat správné návyky a popisuje techniky, které vedou ke zvýšení naší produktivity. V této knize najdete nápady, taktiky a ideje, které vám pomohou poznat váš potenciál, splnit si sny a stát se tím, kým chcete být. A přitom se nemusíte nadřít víc, než je opravdu nutné. Splnit si svoje životní sny není tak složité, jak se na první pohled zdá. Stačí neztrácet motivaci, být důsledný a dodržovat pár pravidel. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Keywords: systémové myšlení; management cílů; změna postoje; plánování; sebevýchova; sebeřízení; úspěch; system thinking; goal management; attitude change; planning; self-culture; self-management; success; příručky; handbooks and manuals