Odhalte své silné stránky! : zjistěte, co ve vás je : pomůže vám s vaší kariérou - Hofert, Svenja, 1965- (Grada, 2016)
Kapitoly věnované problematice silných psychických stránek a jejich rozvíjení.
Přeloženo z němčiny
Keywords: sebedůvěra; sebezdokonalování; sebeřízení; rozvoj osobnosti; profesní úspěch; self-reliance; self-actualization; self-management; personality development; career success; příručky; handbooks and manuals