Peníze : milostný příběh - Northrup, Kate (Grada, 2014)
Mít správný vztah k penězům není vůbec snadné - ať už máte miliony v bance, nebo jen pár korun v kapse. Proč? Protože stejně jako v jakémkoli jiném vztahu, i vaše soužití s penězi má své vzestupy a pády, obraty a zlomy. A stejně jako v jakémkoli vztahu, když je soužití s vašimi financemi šťastné, je to něco jako šťastné partnerství s láskou. A to je právě důvodem, proč je láska základem této knihy o penězích; knihy, která může konečně změnit váš život. Poté, co si uděláte na začátku test, dozvíte se, jak si ve vašem vztahu s penězi stojíte. A poté zažijete přímo divokou jízdu, kdy se naučíte rozumět lépe sobě a svým penězům. Cvičení krok za krokem vám pomůže vylepšit emocionální i praktické aspekty vašeho finančního života a překvapí vás tím, jak vaše osobní vnímání peněz a bohatství ovlivňuje váš finanční život a jak to všechno zlepšit. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: osobní finance; personal finance; populárně-naučné publikace; popular works