Java 14 : kompletní příručka jazyka - Pecinovský, Rudolf, 1954- (Myslíme v..., 2020)
Seznámení se čtrnáctou verzí programovacího jazyka Java, příručka se soustředí zejména na výklad vlastností jazyka. Potřebné informace zde najdou i začátečníci.