Fyziologie : repetitorium - Mysliveček, Jaromír, 1968-; Riljak, Vladimír (Stanislav Juhaňák - Triton, 2020)
Odborná publikace poskytuje stručný přehled fyziologických poznatků. Může sloužit k finální přípravě před zkouškou, ale i k úvodní orientaci v tématu.