Alenka v říši divů = Alice im Wunderland - Navrátilová, Jana (Edika, 2020)
Klasická pohádková knížka vypráví o dobrodružstvích malého děvčátka ve fantastické zemi. Dvojjazyčné vydání pro začátečníky v němčině.
Napsáno zjednodušenou němčinou
Audionahrávka ve formátu MP3 zdarma na www.albatrosmedia.cz
Keywords: němčina; zjednodušená četba; German language; simplified reading; anglické pohádky; dvojjazyčná vydání; jazykové učebnice, texty, příručky (A); English fairy tales; bilingual editions; language textbooks, texts, handbooks (A)