Slovník dopravní terminologie - Přibyl, Pavel, 1947- (České vysoké učení technické v Praze, 2010)
Česko-anglický slovník dopravní terminologie s anglicko-českým rejstříkem. Významná část termínů a hesel pochází svým původem z jednotných evropských (CEN) nebo mezinárodních (ISO) technickým norem.