Krmíme ptáky v zahradě : po celý rok a přírodně - Schäffer, Anita, 1968-; Schäffer, Norbert, 1964- (Mladá fronta, 2018)
Pokud rádi ve svém okolí posloucháte ptačí štěbetání a chcete ptákům ve vlastní zahradě či přilehlém parku zajistit co nejlepší prostředí, určitě vás zaujme tato příručka, v níž naleznete spoustu užitečných informací.