Právní a sociální aspekty mediace v České republice - Holá, Lenka, 1964-; Urbanová, Martina, 1962- (Wolters Kluwer, 2020)
Práce rozebírá právní aspekty zavádění mediace v českém prostředí.
"Právní stav publikace je k 31. listopadu 2019"--Rub titulní stránky
Keywords: mediace -- Česko; mediace -- právní aspekty; mediace -- sociální aspekty; mediation -- Czechia; mediation -- legal aspects; mediation -- social aspects; kolektivní monografie; collective monographs