Právní a sociální aspekty mediace v České republice - Holá, Lenka, 1964-; Urbanová, Martina, 1962- (Právní monografie (Wolters Kluwer ČR), 2020)
Práce rozebírá právní aspekty zavádění mediace v českém prostředí.