Paliativní péče v rezidenčních službách : se zaměřením na uživatele seniorského věku - Pechová, Karolína; Lejsal, Matěj, 1977- (Asociace poskytovatelů sociálních služeb ČR, 2020)
Odborná metodická příručka pro zdravotníky zabývající se paliativní péčí v domovech pro seniory.
Terminologický slovník
Keywords: paliativní péče; domovy pro seniory; zařízení sociální péče; palliative care; homes for the aged; residential care facilities; rezidenční služby; metodické příručky; methodological manuals