Paliativní péče v rezidenčních službách : se zaměřením na uživatele seniorského věku - Pechová, Karolína; Lejsal, Matěj, 1977- (Asociace poskytovatelů sociálních služeb ČR, 2020)
Odborná metodická příručka pro zdravotníky zabývající se paliativní péčí v domovech pro seniory.