Image a firemní identita - Vysekalová, Jitka, 1941-; Mikeš, Jiří, 1942-; Binar, Jan (Grada Publishing, 2020)
Firemní identita (specifická charakteristika a vlastnosti firmy) a její složky (firemní kultura, design, komunikace a chování). Image firmy jako výsledek interakce jednotlivých prvků firemní identity.
Keywords: identita organizace; image organizace; corporate identity; corporate image; kolektivní monografie; případové studie; collective monographs; case studies