Češi, Němci, Židé? : národní identita Židů v Čechách 1918 až 1938 - Čapková, Kateřina, 1973- (Paseka, 2013)
Analýza procesu integrace Židů do české a německé společnosti za první republiky a jeho politických, sociálních i kulturních důsledků včetně antisemitismu.
Keywords: 1918-1938; Židé -- Československo -- 1918-1938; židovství -- Česko; sionismus -- Česko; Jews -- Czechoslovakia -- 1918-1938; Jewry -- Czechia; Zionism -- Czechia; Československo -- etnické vztahy -- 1918-1938; Czechoslovakia -- ethnic relations -- 1918-1938; monografie; monographs