Pokrok bez povolení : jak sdílená ekonomika, crowfunding a kryptoměny změnily svět - Chovanculiak, Róbert (Grada, 2020)
Kapitoly vysvětlují, jak můžeme vyřešit naše nynější ekonomické nebo společenské problémy pomocí sdílené ekonomiky, crowdfundingu a kryptoměn.
Přeloženo ze slovenštiny
Keywords: sdílená ekonomika; crowdfunding; virtuální měna; technologický rozvoj -- ekonomické aspekty; sharing economy; virtual money; technological development -- economic aspects; populárně-naučné publikace; popular works