Pokrok bez povolení : jak sdílená ekonomika, crowfunding a kryptoměny změnily svět - Chovanculiak, Róbert (Finance pro každého, 2020)
Kapitoly vysvětlují, jak můžeme vyřešit naše nynější ekonomické nebo společenské problémy pomocí sdílené ekonomiky, crowdfundingu a kryptoměn.