Patologické hráčství : výskyt, diagnostika, léčba, komplexní pohled na problematiku - Dávidová, Michaela (Grada Publishing, 2020)
Odborná publikace nabízí víceoborový komplexní náhled na problematiku patologického hráčství a jeho současný stav u nás i v zahraničí, a to z pohledu klasifikace, prevalence, diagnostiky a léčby.