Osobnost v projektivních metodách - Tuber, Steven, 1954- (Grada, 2020)
Publikace se věnuje možnostem využití projektivních metod v diagnostice osobnosti a vede čtenáře k tvořivému psychologickému uvažování o datech získaných pomocí těchto technik.
Keywords: psychologie osobnosti; psychodiagnostika; projekční testy; kazuistiky (lékařství); psychology of personality; psychodiagnostics; projective tests; casuistry (medicine); monografie; případové studie; monographs; case studies