Stárnutí, paliativní péče a prožívání zármutku : u osob s mentálním postižením - Cimrmannová, Tereza (Portál, 2020)
Publikace reaguje na palčivé téma v sociálních službách, k němuž dosud chybí informace, metodická podpora i příklady dobré praxe.