Řád času - Rovelli, Carlo, 1956- (Aliter (Argo : Dokořán), 2020)
Autor, přední teoretický fyzik, spolutvůrce smyčkové kvantové gravitace se ve své nejnovější knize zabývá tajemstvím času, možná vůbec největší záhadou světa.