Gerontologie pro sociální práci - Ondrušová, Jiřina, 1959-; Krahulcová, Beáta, 1951- (Univerzita Karlova, nakladatelství Karolinum, 2019)
Přehledový text o problematice stárnutí je určen zaměstnancům sociální sféry, kteří pracují se seniory v nepříznivé sociální situaci a s nízkou mírou soběstačnosti.