Lexikon operačních výkonů - Šimša, Jaromír, 1971- (Maxdorf, 2018)
Základní informace o často prováděných výkonech všech hlavních operačních oborů podané encyklopedickou formou.
Obsahuje rejstřík
Keywords: chirurgie; chirurgické operace; surgery; surgical procedures; kolektivní monografie; collective monographs