Plicní chirurgie v instruktivních kazuistikách

Jednotlivé klinické kazuistiky pokrývají celou problematiku plicní chirurgie, od nádorových onemocnění přes specifické a nespecifické záněty a ostatní nenádorová onemocnění až po plicní traumatologii. Hlavní část knihy tvoří popis jednotlivých případů se stručným schématem diagnostického postupu, di...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Hytych, Vladislav, 1954- (Author), Tašková, Alice, 1975- (Author), Koziar Vašáková, Martina, 1964- (Author)
Format: Book
Language: Czech
Published: Praha : Maxdorf, c2014
Series: Jessenius
Medicína v instruktivních kazuistikách
Subjects:
ISBN: 978-80-7345-407-4
Physical Description: 281 s. : il. (některé barev.) ; 27 cm

Cover

Table of contents

Description
Summary: Jednotlivé klinické kazuistiky pokrývají celou problematiku plicní chirurgie, od nádorových onemocnění přes specifické a nespecifické záněty a ostatní nenádorová onemocnění až po plicní traumatologii. Hlavní část knihy tvoří popis jednotlivých případů se stručným schématem diagnostického postupu, diferenciální diagnostikou a technikou operace. Vlastní popis je doplněn množstvím komentovaných RTG a CT vyšetření, která umožní orientaci čtenáře a pochopení základních kroků diagnostiky a léčby. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Kniha našeho předního hrudního chirurga je velmi názorným a praktickým průvodcem jak pro chirurgy, kteří se v tomto oboru chtějí specializovat, tak pro ty, kdo jsou nuceni tyto výkony z jakýchkoli důvodů provést na jiných chirurgických pracovištích.
Bibliography: Obsahuje bibliografie a rejstřík
ISBN: 978-80-7345-407-4