Kardiochirurgie v instruktivních kazuistikách - Kurfirst, Vojtěch, 1982- (Maxdorf, 2019)
Publikace obsahuje klinické kazuistiky, které pokrývají celou problematiku kardiochirurgie. Hlavní část knihy tvoří popis jednotlivých případů se stručným schématem diagnostického postupu, diferenciální diagnostikou a technikou operace. Kazuistiky jsou doplněny množstvím zobrazovacích vyšetření a peroperačních fotografií, které umožní orientaci čtenáře a pochopení základních kroků diagnostiky a léčby. Nakladatelská anotace.
Keywords: kardiochirurgie; kazuistiky (lékařství); cardiac surgery; casuistry (medicine); kolektivní monografie; collective monographs