Volný čas, společnost, kultura : Česko - Slovensko - Hofreiter, Roman, 1980-; Patočková, Věra; Paulíček, Miroslav, 1982-; Zeman, Milan (Sociologické nakladatelství (SLON), 2019)
Kniha se zabývá trávením volného času a v obecné rovině životním stylem obyvatel České a Slovenské republiky. Fenomén volného času zasazuje do širšího kontextu základních vývojových trendů a změn soudobé společnosti.
Keywords: volný čas -- Česko; volný čas -- Slovensko; sociologie volného času -- Česko; sociologie volného času -- Slovensko; kultura a společnost -- Česko; kultura a společnost -- Slovensko; kulturní život -- Česko; kulturní život -- Slovensko; leisure -- Czechia; leisure -- Slovakia; sociology of leisure -- Czechia; sociology of leisure -- Slovakia; culture and society -- Czechia; culture and society -- Slovakia; cultural life -- Czechia; cultural life -- Slovakia; kolektivní monografie; srovnávací studie; collective monographs; comparative studies