Pneumologie v každodenní praxi - Hausen, Thomas (Grada Publishing, 2020)
Odborná publikace určená všem lékařům, kteří jsou konfrontováni s onemocněmími dýchacích cest a hledají odpovědi při úspěšné diagnostice a léčbě.
Přeloženo z němčiny
Keywords: pneumologie; nemoci dýchacích cest; diagnostika (lékařství); terapie; kazuistiky (lékařství); pneumology; airways diseases; medical diagnostics; therapy; casuistry (medicine); monografie; monographs