Podpůrná a paliativní péče u pacientů s Parkinsonovou nemocí - Kozáková, Radka (Grada Publishing, 2020)
Odborná publikace přináší pohled na možnosti zavádění principů paliativní péče u pacientů s Parkinsonovou nemocí poskytováním individuální péče v průběhu celé nemoci.
Keywords: Parkinsonova nemoc; nevyléčitelně nemocní; umírající; paliativní péče; Parkinson's disease; incurables; dying persons; palliative care; monografie; monographs