Tolerantní výchova - Pöslová, Blanka (Grada, 2020)
Autorka, klinická psycholožka a rodinná terapeutka, přináší postřehy ze své více než třicetileté praxe. Odpovídá na časté otázky a doporučuje vhodnou výchovu s ohledem na věk, povahu a temperament dítěte. Věří v sílu výchovy a osobního příkladu. Kniha je určena všem, kdo svým postojem, vztahem a reakcemi působí na děti, ovlivňují je, vychovávají - rodičům, prarodičům, příbuzným, ale i učitelům a dalším pedagogickým pracovníkům. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Keywords: rodiče a děti; péče a výchova; výchova a vzdělávání; psychologie dítěte; psychologie adolescentů; parents and children; care and education; education; child psychology; adolescent psychology; populárně-naučné publikace; popular works