Empatická a asertivní komunikace : jak zvládat obtížné komunikační situace - Lošťáková, Olga, 1983- (Grada, 2020)
Autorka se v knize věnuje empatické a asertivní komunikaci v kontextu zvládnutí obtížných komunikačních situací.